joi, 6 februarie 2014

Cel mai simpatic animăluț

Disclaimer: acesta este un guest post scris de soț

Ioana m-a rugat să scriu un post despre cum a fost să fiu singur acasă câtă vreme sunt ele plecate la munte. Vine și ăla mâine, însă câtă vreme fac ce vreau pe blogul ei am să vă ofer acest individ glorios, pentru toți copiii dumneavoastră:


În caz că vă puneați întrebarea, cârnatul este ademenit afară din ascunzătoare cu un bulgăre de orez. Nu pot să-mi pun decât o singură întrebare: dacă în urma unui cataclism natural am rămâne doar noi și ăștia, oare am fi în stare să-i mâncăm prăjiți?

E quindi a domani, care lettrice!

2 comentarii:

Anonim spunea...

scuze, dar da, cred ca da. daca numai noi si astia am ramane in urma vreunui cataclisc, i-am manca si neprajiti. cu instinctul de supravietuire nu te joci. au mancat unii si cadavre de om cand n-a mai fost nimic prin preajma.
stiu, n-am simtul umorului, mi s-a mai spus. :)
ady.

Anonim spunea...

De acord cu Ady. Am minca (si probabil ca istoric am mincat) si fried babies. Mie mi se pare trist si ca animalutul asta e tinut in captivitate. N-ar trebui. Ne batem joc de un animal ca sa avem ce pune pe youtube. Pina sa-i mincam ne facem damblaua cu circul- pai nu? Nu e tot ce in jurul nostru strict acolo pentru placerea naostra personala de specie dominanta? Of. Don't get me started...(oh guess what! you did:)
S.

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes