vineri, 3 iunie 2016

De familie


Am fost la film. La ăsta. Și nu oricum, ci în 4DX. Da, da, exact. Ne-am dus să ne dăm cu scaunele, să ne sufle vântul în față, să ne zgâlțâie și să ne hâțâie preț de aproape două ore. Ce spuneți? Dacă i-a plăcut Anei? Habar n-am, că Ana era plecată în excursie cu clasa, la Sighișoara. La film am fost doar noi doi, părinții cei maturi și responsabili ai unei copile care ieri, la întoarcerea de pe coclauri, ne explica cât de fraieri sunt băieții pentru că tac și nu spun la timp "te iubesc" și uite așa, măi mamă, am pierdut eu un an din viață. Deh, măi Ană, ani din ăștia o să tot pierzi. De-aia e bine să profiți de ei și să citești sau să înveți lucruri. Zic și eu, nu dați cu parul!

Revenind însă la Alice în Țara Oglinzilor. Filmul este ok. Dar nu aș putea spune mai mult pentru că nu mi s-a părut mai mult. Sigur, e cu Johnny Deep, Anne Hathaway și Helena Bonham Carter pe afiș, așa că pe partea de prestație actoricească lucrurile stau bine. Pe parte de poveste, hai să spunem că nu e cel mai fabulos scenariu posibil. Compensează însă efectele speciale, costumele, machiajul și bineînțeles zgâlțâiala scaunului, pe alocuri exagerată.Apropo, dacă aveți probleme cu coloana, evitați să vă duceți la 4DX. S-ar putea însă să reușiți să eliminați pietrele de la rinichi. Pentru că scaunele se mișcă rău, mult, nu neapărat necesar și de multe ori disproporționat cu acțiunea. Pe principiul-  dacă tot ai plătit bilet pentru asta (35 de lei per capita de adult la Mega Mall), atunci, hai să te zdruncinăm de toți banii. Înainte să trec mai departe, am și eu o rugăminte la voi: să nu-i spuneți Anei că ne-am dus la 4DX fără ea. S-ar oftica mai tare decât că a pierdut un an de viață cu un fraier în vârstă de 7 ani neîmpliniți la momentul povestirii. Da, era vorba de o iubire din trecut. Acum doar trăgea concluziile.

Și tot din seria "vine vara, bine-mi pare, hai să facem prostioare", ne-am gândit că după film, ar merge și un concert. De data asta, cu copil cu tot, că nu e frumos să o lăsăm chiar singură în casă și noi să fugim în lume. Așadar, iată-ne aseară, căutând de zor niște oameni cântători care să placă întregii familii. Și i-am găsit pe băieții ăștia de la Hollywood Vampires care pentru o seară de luni, 6 iunie, satisfac, zic eu, toate gusturile familiei mele. E rock, deci e ok. Au în playlist și cântece cunoscute de infantă (știți voi că cei mici apreciază cântecele unde cunosc versurile și pot cânta și ei), e cu Joe Perry și dom'șoara Stăncescu e mare fan Aerosmith, vine și Johnny Deep care arată bine, iar vocea lui Alice Cooper sună foarte în regulă pentru un început de săptămână bucureștean. So, luni seară, ne vom da în bărci, în familie, la Romexpo, pe muzici de la The Who, The Doors, Rolling Stone și Led Zepp.

La final, iată și o mostră cântătoare cu cei de la Hollywood Vampires. Vă pupă fata și aveți grijă că astăzi se anunță furtună spre după amiază. Să nu umblați dezbrăcați și fără umbrelă, că vine weekend-ul și ar fi păcat să răciți.


4 comentarii:

Adriana spunea...

Sa va fie de bine distractia. Copilul nostru a fost de 1 iunie cu clasa (doar 3D) si a declarat ca a fost "Super, mult mai interesant decat prima parte" (ie. "Alice in Tara Minunilor").

Si noi am cochetat cu ideea e a merge la concert la Hollywood Vampires, insa e luni... si costa mult. La noi, copilul e fan Queen... asta este pt el evenimentul cultural principal din 2016 :)

Corina spunea...

Poate trebuia sa o lasati si anul trecut in excursie... sau invatata sa traga baietii de limba. M-a amuzat teribil faza cu, am piedut un an... Ciudat rau sa vezi alice in 4 dx. Nici nu vreau sa imi inchipui.

Vio spunea...

Abia astept sa-mi creasca Andreiul ca sa mergem si noi doi la concerte. Pe asta nu l-as fi ratat, dar .. o sa-l ratez...Nu-i nimic. Vin ele si alte vremuri:))

Have a lot of fun! :)

Adriana spunea...

Ioana, cum a fost la concert?

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes