marți, 17 mai 2011

Ceai verde

De dimineaţă, nu am băut cafea. Am încercat un ceai verde. De dimineaţă, am luat-o spre Radio pe lângă Cişmigiu, să văd copaci şi iarbă înainte de a mă înfunda într-un birou. De dimineaţă, mi-am luat un Mocaccino de la Snack Attack. Şi l-am băut pe îndelete. Încă de dimineaţă, am chef să fac ceva pentru mine - ceva bun, ceva care să-mi placă, ceva simplu, fără prea mult timp, fără prea multă energie. Ceva ca un ceai verde.

După-amiază, mă duc în parc cu Ana. Trebuie să trec şi prin piaţă, să cumpăr ceva de-ale gurii. Trebuie să cumpăr şi un cadou pentru bunicul pe care-l cheamă Constantin şi se sărbătoreşte sâmbătă. Dar astăzi nu vreau să fac nimic din ceea ce trebuie. Vreau doar să fac ceva pentru mine. Chit că doar stau şi casc gura pe geam. Afară e soare şi la Snack Attack au un Mocaccino foarte bun. O să ies din birou. Cu mintea. Mă duc prin Cişmigiu, e aproape. Şi de acolo prin oraş. Poate la o librărie, sau să-mi iau pantofi.

Astăzi am chef să nu fac nimic. Nici măcar să scriu.

4 comentarii:

Andrei spunea...

Na, ca ai scris ! :-) In plus a fun si la serviciu, azi... Te-ai batut caragialeste cu Ligia în calculator (k nu pot sa zic pe banda....).

Ioana spunea...

Si am facut si ceva pentru mine: am înţolit-o pe Ana de la H&M.

Andreea Demirgian spunea...

Aia e pentru Ana, nu pentru tine. Pentru tine era la parter, nu la etaj. Nu ne (te) mai pacali, du-te si fa pentru tine ceva.

Anonim spunea...

Citit, priceput, simtit, placut mult!

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes