duminică, 16 septembrie 2012

12 ore până la şcoală

Am emoţii. Mari, mari, atât de mari încât mi se pare ca mă strâng de gât şi mă sufocă.Şi-mi vine să plâng. Tare, tare, atât de tare încât îmi vine să-mi pun perna pe cap, să închid lumina şi să stau acolo, pe întuneric şi să rog timpul să curgă mai încet. În loc de asta, m-am apucat să fac o salată iceberg cu bucăţi de curcan şi sos de muştar. Sper să-i placă. Sper să-mi treacă. Sper să fie bine. 

9 comentarii:

Alexandra Albu spunea...

130Maine Mara mea merge pentru prima data la gradinita. Fix cum ai zis asa ma simt! In 16 ani de scoala, saihpe mii de examene si tampenii si nu mi-a fost cum imi e acum. Nu o sa dorm, stiu sigur asta. Iti trimit o imbratisare de la Ploiesti!

Ioana spunea...

Va tin pumnii si mult curaj! Of, ce trece timpul asta...

Alexandra Albu spunea...

Trece repede. Am avut norocul ca pana la 5 ani si jumatate sa nu trebuiasca sa mergem in sistem. Acu' gata...:) Stiu ca o sa fie bine insa stiu ca intram cu totii in alta etapa si fix perna in cap vreau sa mi-o pun ca sa mai stam putin aici in etapa asta...ufff...

mara spunea...

Și noi, și noi la fel.
Succesuri! ;)

g.cojocaru spunea...

Bafta!

GERMINA spunea...

Bafta tuturor! Cunosc senzatia, am fost si eu acolo...

A spunea...

eu nu mai pot sa dorm de la ora 5 dimineata, ma tot invart prin casa...in mod normal as fi zis "prostii" si as fi ignorat ce simt dar acum pur si simplu ma las purtata de val...cat de rau poate sa fie decat sa intre copilul in sala de la gradi si sa inceapa sa se joace si eu sa raman la usa clasei plangand de sare camesa dupa mine? :))

bafta tuturor!

Nico spunea...

V-am vazut in dimineata asta asteptand autobuzul si erati frumoase si emotionate. Sper ca a fost o zi buna. Bafta la scoala!

Ioana spunea...

Mulțumim tuturor!

Pt. Nico: M-ai văzut? Deci ne cunoaștem?

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes