vineri, 28 septembrie 2012

Blondo, ce tare eşti!

Vă povesteam ieri cum Ana şi alţi colegi de clasă au fost pedepsiţi de doamna şi ameninţaţi că li se va pune poza pe Net să-i vadă tot poporul cât au fost de răi.

Ei bine, ieri seară Ana mea se întâlneşte în parc cu colega ei de bancă ce fusese şi ea parte din grupul turbulent din clasă.

Dacă fie-mea era încă bulversată de perspectiva de a circula la liber pe Internet, Mara, o blondă cu ochi albaştri şi zâmbet suav a ştiut să ia partea bună a lucrurilor:

- Auzi Ana, zice blonda, tu te-ai văzut pe Net? Că eu am pus-o pe bunica să-mi caute poza să văd şi eu dacă arătam bine!

8 comentarii:

Alexandra Albu spunea...

:))) Ai vazut...a ta s-a stresat ( e neam cu a mea) si viitoarele pitzi cu breton sau fara...s-au gandit cum or fi aratat :)) Am ras cu lacrimi!

Ioana spunea...

Draga de ea, nici măcar nu e pitzi! Doar ca e cocheta si știe ca oamenii își pun pozele reușite pe Net.

Anonim spunea...

Super reactie.
@Alexandra De ce o vezi deja pitzi? Cam urat. E un copil de 7 ani.

Alexandra Albu spunea...

Anonimule, era o gluma, evident! Si da, unora dintre fetite li se induce de mici ideea de "frumusete afisata" si de "vai cum am aratat in poza"...ceea ce nu e ok deloc. Tocmai pentru ca e un copil de 7 ani. :)

Ioana spunea...

Stati asa, nu va certati:)
Blondina din poveste nu e genul sclipici-lipici, cu fustiță roz cu volane. Avem si din astea, dar pustoaica din poveste e chiar OK.

Anonim spunea...

Din pacate eu nu am fetite....ca le-as invata de mici sa fie cochete si feminine si atente la felul in care arata....ar avea o viata muuult mai usoara..

g.cojocaru spunea...

foarte tare!!!

Alexandra Albu spunea...

Nu ne certam Ioana ca eu stiu sigur ca tu ai inteles despre ce vorbeam :))

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes