vineri, 30 martie 2012

Cum o să-mi petrec sfârşitul săptămânii

La Muzeul satului, cu fetele mele, Ana şi mama- cea din urmă urmând să aibă grijă de cea dintâi cât timp îmi fac eu treaba pe acolo. Dacă vă întrebaţi ce treabă aş putea avea, ei bine mă duc să vorbesc cu Păcală. Fără glumă.

Anul ăsta a decis să-şi sărbătorească ziua cu public. Fără tort sau lumânări, dar cu mulţi invitaţi, cu muzică de fanfară (cică vor veni chiar cei de la Zece prăjini), cu concursuri de bătut covoare şi aruncat cu căciula, cu ateliere pentru pitici, cu cei de la Zurli care vin cu Fata babei şi fata moşneagului, cu cântece şi dansuri şi multe, multe păcăleli.

Ba cică ar fi şi o pălărie uriaşă pe care publicul e invitat să o caute şi cu care organizatorii ar fi vrut iniţial să doboare recordul de cea mai mare pălărie din lume.

Chiar dacă ăştia de la meteo au anunţat ploaie şi niscaiva vânt, eu tot mă duc. Deci, duminică, 1 aprilie, cândva între 10h şi 18h, mă duc să dau o raită pe la Muzeu. Dacă veniţi, mă găsiţi acolo. Dacă nu, promit să pun poze. Sper să fie fain şi nu doar o glumă bună.

2 comentarii:

The way I am spunea...

Si eu sper sa fie fain.
Suna bine, sa va simtiti minunat:) si poate cine stie gresesc si cei de la meteo.

g.cojocaru spunea...

sper sa va distrati. Noi ne adapostim de vreme, deoarece pitica mea a decis sa stranute si sa isi lase nasul sa curga... si parca nu as vrea sa o scot din casa pe vantul asta... poate ii trece numai cu ceaiuri, miere si citrice.
Eu am crescut in muzeu .. si e unul dintre cele mai dragi locuri ale mele... :)

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes