duminică, 1 aprilie 2012

1 aprilie, o glumă proastă, o fată frumoasă şi o prăjitură bună



Sunt supărată. Ba nu, sunt furioasă de-a dreptul. Pentru că m-am trezit duminică dimineaţa cu noaptea-n cap, pentru că am trezit-o și pe Ana şi pentru că deşi afară ploua mărunt, am pus-o pe mama să-şi învingă artroza şi să vină la mine să mergem toate trei la Muzeul Satului. Acolo unde trebuia să sărbătorim cu alai şi sunet de fanfară Ziua lui Păcală. Acolo unde trebuia să mă întâlnesc cu organizatoarea evenimentului pentru un interviu. Eveniment care nu a mai avut loc din motive de ploaie. Organizatoare care mi-a spus senină că a uitat să mă anunţe de schimbarea de program. Dar care totuși mi-a zis să rămân la muzeu că ajunge şi ea în 5 minute. Şi care nu a venit nici după 45. Sau dacă a venit, nu mi-a dat niciun semn.

Noroc cu Ana, căreia i-am făcut nişte poze. Şi cu mama, care mi-a cumpărat o tavă pentru brioşe.

4 comentarii:

Luminita spunea...

imi pare rau, chiar urata treaba!
noi am fost la Muzeul de Istorie si a fost mai bine. chiar daca n-am vazut Tezaurul, ca era inchis pentru renovare si n-am vazut sa fie mentionat asta pe undeva pe la ei pe site. si m-am uitat inainte...

Ioana spunea...

Ce sa zic, asa sunt unii oameni.

g.cojocaru spunea...

urata experienta...
dar fata e frumoasa tare! :)

Ioana spunea...

Pt. g. cojocaru: Chiar ca a fost o experienta urata, mi-a lăsat un gust amar și continui sa nu înțeleg cum poți sa organizezi evenimente si sa-i desconsideri total pe cei din jur.

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes