marți, 1 ianuarie 2013

Prima noapte albă a Anei

Deci, cum vă simțiți în 2013? Vă este la fel de somn ca și mie? Și voi vă învârtiți în jurul televizorului, așteptând să se termine Art Attack-ul ca să trimiteți plodul la culcare și să vă târâți până în dormitor, să vă trântiți în pat, într-o încercare disperată de a recupera o noapte pierdută?

Într-un spirit de frondă față de toate principiile educaționale cu care am obișnuit infanta încă din fragedă pruncie, azi noapte am hotărât să o las să se bucure de trecerea timpului și focurile de artificii. Vrei Revelion, d-ăla cu petarde, artificii, miros de grătar și bule de șampanie? Bine mamă, ia de aici! Așa că, am plecat din casa prietenilor unde i-am făcut vânt lui 2012, la ...4 dimineața.

Inutil să vă spun ca la 11 de dimineață, Ana era bine mersi în picioare și trăgea de mine să ne jucăm de-a magazinul. Acum, mă duc să închid casa de marcat, să trag obloanele, să fac inventarul și să mă cert cu Ana să închidă teveul.

Somn ușor și an nou frumos!



5 comentarii:

g.cojocaru spunea...

:)) La multi ani!! ... si somn usor!

mara spunea...

la multi ani! somn usor!

ileana spunea...

La multi ani, sa aveti un an excelent!

ioana spunea...

Multumim, Ileana! Si va uram si voua tot cee ce ne dorim si noua!

Andrei Sarban spunea...

Fie-mea s-a culcat la 2 juma! Asta pentru ca pe 31 s-a culcat dupa amiaza si s-a mai trezit la 18:00. Odata cu noi. Astfel incat la ora 2:30 (desi iesisem afara si zbierasem lamultianidoomiitreispeee!) si eu si soata-mea eram ferm convinsi ca eeeeee acoloooo...maxim 10...10 juma! Agree..parinti iresponsabili.
Andrei

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes