luni, 1 aprilie 2013

Yard Sale: marea scotoceală

Acum că iarna a plecat cu totul, ce-ați zice să facem un pic de curățenie? Înainte săstrâmbați și să mă trimiteți la plimbare cu ideile mele cu tot, stați măcar să vă spun despre ce e vorba. Nu, nu mă ofer să vă plătesc eu menajera, dar mă ofer să vă spun ce se  poate face cu lucrurile de care nu mai aveți nevoie. Da, da, exact, cu toate lucrurile alea care zac printr-un fund de dulap și de care cineva a uitat cu desăvârșire, cu teancurile de reviste peste care s-a așternut un strat gros de praf, cu discurile vechi și bijuteriile de altădată, cu pantofii rămași de la bunica sau cu farfuriile moștenite de la vreo mătușă umblată prin lume la sfârșit de secol trecut.   

Ce ziceți?! Să le aruncăm la gunoi? No way, doamnelor și domnilor, nu atâta timp cât putem să le reciclăm. Și nu oricum și nu oriunde, ci la Ceainăria Serendipity Tea, de lângă Grădina Icoanei, unde duminică, 14 aprilie, are loc ediția din aprilie a proiectului Yard Sale.

Așadar, sunteți așteptați cu toții,  între orele 10:00 și 18:30 scotociți prin 15 dulapuri, cufere și valize pline de fel de fel de minunății pe care proprietarii lor le-au uitat sau abandonat și care își pun toată speranța în voi pentru a reînvia și a-și găsi un nou stăpân pe care să-l servească și căruia să-i folosească.  Toate sunt gata de a fi purtate, folosite, scoase în lume. 

La intrare, cumpărați cu doar 7 lei o cană de ceai aromat și veți primi cadou un loc la extragerea pentru o porție de două persoane de Fondue de Ciocolata la Serendipity!

Ce ziceți, veniți să scotocim prin dulapuri și amintiri?

Ajuns la a treia ediție, Yard Sale este un proiect care are ca scop statornicirea noțiunii de “Yard Sale – REUSE, RECYCLE!” și în România, printre tinerii consumatori, prin organizarea de mici evenimente lunare. Pentru mai multe detalii despre ediția anterioară, intrați aici. 

0 comentarii:

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes