vineri, 19 aprilie 2013

Cine vrea sa mă cunoască, mâna sus!

Pentru că sâmbătă,  20 aprilie, voi fi în Parcul Kiseleff, acolo unde cei de la World Vision ne-au invitat pe mine și pe Ana mea să citim povești în cadrul campaniei "Cu o carte schimbă o viață". Dacă doriți să vă bucurați alături de noi,  să încurajăm împreună cititul în rândul copiilor și mai ales să strângem fonduri și cărți pentru a dota bibliotecile de la sate, atunci vă așteptăm mâine, începând cu 16h30, la mini-biblioteca din zona Foișor. Venim cu cărți, cu surprize, cu invitați și cu mult soare. În plus, sper să o pot convinge pe Ana să se ocupe de cei mici. Dar nu promit nimic! Promit însă să citesc mult și să pun la bătaie tot ceea ce am învățat în cei cincisprezece ani de radio și de vorbit la microfon pentru a face lectura cât mai plăcută.

Dacă vreți să știți mai multe despre campanie, iată ce spune organizația:

În cadrul campaniei ''Cu o carte schimba o viata'' te invitam sa citești alături de noi în parcul Kiseleff in weekendul care se apropie.

Sambata, 20 aprilie amenajam in zona Foisor o minibiblioteca cu 4-5 rafturi unde scriitori, voluntari si parteneri le vor citi povesti copiilor si vor interactiona cu toti participantii. Ne-au confirmat prezenta pana acum Adina Rosetti, Marius Chivu, Cezar Paul-Badescu și Ioana Stăncescu.

In plus, mai avem câteva surprize artistice pentru copiii de toate varstele :-) Vă dezvăluim doar că actorii Dana Cavaleru si Richard Bovnoczki vor prezenta un fragment din spectacolul ''Contraste''.

Prin acest eveniment ne dorim sa incurajam cititul in randul copiilor si, mai mult, sa atragem atenția unui public cat mai larg asupra accesului redus la lectura pentru copiii din mediul rural. 



În plus, dacă doriți să susțineți demersul organizației, puteți dona cărți în librăriile partenere din București- la Cărturești (Verona, Muzeul Țăranului Român, AFI Palace Cotroceni), librăria Mihai Eminescu din Piața Universității și librăria Bastilia din Piața Romană sau puteți face donații financiare pe site-ul organizației, în secțiunea dedicată campaniei. 

Ce ziceți, veniți să ne cunoaștem?












3 comentarii:

olga spunea...

as "zbura" sa te vad si sa te aud pe viu...blonda si diafana! dar sunt departe de Bucuresti

yusuf spunea...

ce bine era daca eram ın Bucureşti...exista sperante sa se organizeze aşa ceva şi ın alte oraşe din tara?

ioana spunea...

Olga, sa știi ca intre timp am devenit mai roșcată, dar la fel de diafana:-)

Yusuf, nu stiu daca se va mai organiza si-n alte parti, eu sunt doar invitata sa le citesc celor mici.

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes