miercuri, 2 octombrie 2013

Doresc ca micile mele rândulețe...

Dragul meu,

Ultimele două zile m-au convins. Sunt total dependentă de tine. Simplul fapt de a mă trezi dimineaţa şi a nu te zări mă aruncă într-o stare de depresie totală care mă face să-mi caut cu înfrigurare perna pentru a-mi acoperi cu ea capul şi a sta acolo, ascunsă, fără dorinţa de a deschide ochii şi a începe o nouă zi.

Ştiu că nu poţi fi lângă mine clipă de clipă. O știe şi totuşi chiar şi atunci când orele târzii ale serii te trimit departe de mine, eu stau şi visez la ziua următoare cu speranţa că te întorci. Te rog, înţelege-mă: nu vreau să par o femeie disperată, nu vreau să mă agăţ cu putere de tine cu riscul de a ne prăbuşi împreună, dar nu pleca! Nu încă. Nu acum.

Nu pot să cred că totul s-a terminat între noi în doar trei luni şi nici acelea pline. Nu mă lăsa pradă gândurilor negre, hainelor groase, puloverelor necălcate, cizmelor nelustruite. Fii bărbat şi stai dracului aici, așa cum ai făcut-o şi-n alţi ani!

Iartă-mă, n-am vrut să spun asta! Dar nu ştiu ce să mă fac fără tine. Mi-e frig şi mi-e urât şi-mi vine să plâng gândindu-mă că în timp ce eu stau și te caut din priviri tu mângâi forme și piei cu parfum oriental.

Băi soare, vino naibii acasă!

Pupici,
Eu.

P.S Na și un cântec, poate îți bagi mințile-n cap.




5 comentarii:

Alexandra Albu spunea...

Cu Beatles m-ai cucerit forever, daca mai era cazul de fapt...:)))

Orin spunea...

Eu am tocmai văzut un pic un piculeț de soare, parcă nu-mi vine să mă bucur prea tare, să nu se sperie! :(

ioana spunea...

Orin, ssst, lasa-l sa se apropie si apoi sari pe el:))

Gabriela spunea...

Azi baietelul nostru ne-a intrebat daca nu va mai fi soare niciodata pana la primavara!
Sigur iese el in curand.

Anonim spunea...

très joli et très marrant :) ça donne envie de sourire.Je te comprends....la fleur de tournesol a besoin toujours du soleil ;)

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes