luni, 15 aprilie 2013

Două mame, două fete, patru zile

Luaţi repede ceva de scris şi puneţi acolo jos, pe hârtie, până nu uit. Deci, se iau două zile libere de la muncă (nu daţi cu pietre, că le-am muncit deja în weekend-uri), se mai unesc cu o sâmbătă şi o duminică, se face chetă în familie, dacă nu ţine, se cade în genunchi şi se invocă binele copilului, se caută un plod de aceeaşi vârstă cu al tău, preferabil şi de acelaşi sex, se caută un însoţitor al copilului prieten, de data aceasta musai de acelaşi sex cu tine şi preferabil şi de aceeaşi vârstă şi se pleacă.


Se pleacă într-o joi dimineaţă, cu interregioul de Sinaia, se închiriază un apartament la buza pădurii, cu living şi bucătărie şi terasă şi brad mare în curte şi două dormitoare şi musai două bude că deh, la patru femei dintre care două băutoare de bere şi două care se ţin greu nu e bine să rişti, se caută apoi un restaurant cu munţii în faţă, cu loc de joacă în aer liber pentru zile cu soare şi la adăpost, pentru zile ploioase, se stă la poveşti şi la cafele, se mănâncă papanaşi d-ăia buni cu gem şi smântână, se comandă pizza şi limonade şi se respiră miros de brad şi se ascultă mierle şi râsete de copii fericiţi.

Se merge şi la Peleş şi se intră pe gratis cu legitimaţia de presă şi cu banii astfel economisiţi se mănâncă ecleruri şi felii de tort cu cremă de vanilie şi fructe de pădure, se ia taxiul şi se urcă sus, în vârf de pădure, la Stâna regală, se joacă raţele şi vânătorii, se mănâncă pui la proţap şi se umple sufletul de violetul câmpului de brânduşe ce colora parcă şi aerul în valuri de mov, se cumpără nimicuri, se alintă, se pupă, se răsfaţă, se bârfeşte, se râde, se drăgăleşte, se povesteşte. La sfârşit, se trage linie şi se bea dintr-o înghiţitură. Just perfect!


9 comentarii:

Lavinia spunea...

ah Doamneeee ! e perfect !!!! si se repeta figura cat mai repede ( cand se aduna toate ingredientele ) !!!! :* <3

Ioana spunea...

Si cat mai vor astea ale noastre sa mearga cu noi!

Lavinia spunea...

hahaha dupa aceea mergem numai noi si daac ne e dor sa auzim la fiecare secunda maaaamiiiiii maaaamiii o luam pe Ioana mica :))))))

mona spunea...

Tare frumos ai descris fericirea!

Ioana spunea...

Mona, inca ii simt gustul:)

Alexandra Albu spunea...

Ah, sa va fie de bine, fetele frumoaseleeee! Va pup!

Ioana spunea...

Da, a fost foarte bine si mai ales neasteptat!

rosu vertical spunea...

Astea-s cele mai faine plecari, pe neasteptate!

Ioana spunea...

Da, da, asa e si parca exact cand nu te astepti si nu speri prea mult,toate se leaga!

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes